Prijsaanvraag

Jij weet wat je waarheen wilt versturen. Wij regelen het voor je. Vraag hier je prijs aan.

aanvragen right-arrow

Prijsopgave ontvangen

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om onderstaand formulier volledig in te vullen. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met je op. Bellen is natuurlijk ook mogelijk: +31 (0)24 324 41 75*verplichte velden

Wij zijn VCL

Als logistieke dienstverlener hebben wij een passie voor het oplossen en uit handen nemen van problemen. Hoe complexer het vraagstuk, hoe interessanter wij het vinden. Geen uitdaging is ons te groot!

Ruim tien jaar geleden zijn wij begonnen vanuit een goed inzicht in de markt en het doel om transport te verzorgen met klanttevredenheid als belangrijkste einddoel. Wij geloven er namelijk al vanaf het begin in dat het hele logistieke proces transparanter, slimmer en efficiënter ingericht kan worden.

Daarom is bij de oprichting van ons bedrijf een naam gekozen die dit benadrukt. VCL staat namelijk voor Value Creating Logistics, dit is dan ook het fundament van ons bedrijf. Al onze werkzaamheden staan in het teken van het creëren van meerwaarde voor onze klanten.

Wij hebben een netwerk van meer dan 500 vervoerders en kunnen alles voor je vervoeren dat op pallets staat. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van levensmiddelen.
Vraag een prijsaanvraag op of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bas Willems
b.willems@vclgroup.nl
Erwin Croes
e.croes@vclgroup.nl
Marcel Potters
m.potters@vclgroup.nl
Ryan Croes
r.croes@vclgroup.nl
Daniel Schreur
d.schreur@vclgroup.nl
Berna Zegers
orders@vclgroup.nl

Het team

Ons ervaren en enthousiaste team heeft al meer dan tien jaar ervaring en doet er alles aan om jouw transport vraagstuk uit handen te nemen.

Door het bescheiden formaat van ons team zijn de lijntjes kort en is contact altijd persoonlijk. Hierdoor kunnen wij met terugkerende klanten altijd snel schakelen en hoef je als klant niet telkens opnieuw je verhaal te doen. Dit alles draagt bij aan een fijne samenwerking waarmee wij de klanttevredenheid kunnen bieden waar wij naar streven.

Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op!