Prijsaanvraag

Jij weet wat je waarheen wilt versturen. Wij regelen het voor je. Vraag hier je prijs aan.

aanvragen right-arrow

Prijsopgave ontvangen

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om onderstaand formulier volledig in te vullen. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met je op. Bellen is natuurlijk ook mogelijk: +31 (0)24 324 41 75*verplichte velden

Waarmee we je helpen:

‘Value Creating Logistics’ betekent voor ons dat je logistiek niet ziet als een last voor je organisatie, maar als een toegevoegde waarde. Wij doen er alles aan om je te helpen met deze onmisbare schakel in je bedrijfsprocessen.

Wij zijn gespecialiseerd in transport door heel Europa. Of het nu gaat om gekoelde versproducten en levensmiddelen of droge goederen. Ons specialisme is Full Truck Loads (FTL), maar wij organiseren ook Groupage. Door overal te zoeken naar de ideale belasting van transportmiddelen, verlagen wij zowel kosten als onze ecologische voetafdruk.

Onze specialismen

Wij zijn breed georiënteerd en willen je altijd helpen met je complexe logistieke vraagstuk. We zijn gespecialiseerd in een drietal diensten, die we hieronder uitlichten.

Internationaal wegtransport

Wij laten vrachtwagens door meer dan 25 landen in Europa rijden. We zijn specialisten in Full Truck Loads voor zowel huiftrailers als koel/vriescombinaties. We doen dat van, naar en door onderstaande landen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een ander land? Neem contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is!

België
Bosnië en Herzegovina
Bulgarije
Duitsland
Denemarken
Estland
Frankrijk
Finland
Groot-Brittannië
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Kroatië
Letland
Litouwen
Luxemburg
Macedonië
Nederland
Noorwegen
Oostenrijk
Portugal
Polen
Roemenië
Spanje
Slovenië
Servië
Slowakije
Tsjechië
Zweden
Zwitserland

Intermodaal transport

Met intermodaal transport bedoelen we de logistieke stromen die gebruik maken van meerdere modaliteiten. Dit kan over zee, op de weg of per spoor zijn. Hiervoor maken we gebruik van speciale containers, die makkelijk te gebruiken zijn op schepen, vrachtwagens en treinen. Dit zijn 45ft Dry Box, 45ft Reefer en 45ft Curtain Side containers.

Hieronder vind je een overzicht van de landen waar we intermodaal transport voor je regelen.

Duitsland
Estland
Finland
Groot-Brittannië
Griekenland
Hongarije
Ierland
Italië
Letland
Litouwen
Noorwegen
Oostenrijk
Polen
Portugal
Roemenië
Spanje
Zweden

Contractlogistiek

Heeft jullie organisatie vaste goederenstromen op een vast moment, van en naar vaste bestemmingen? Dan maken we graag een afspraak om samen te kijken naar jullie wensen en hoe wij deze gaan verwezenlijken voor jullie.

Op basis van de frequentie en het volume van de zendingen doen wij een aanbod dat flinke kostenbesparingen kan gaan opleveren. Wij sluiten contracten af op projectbasis, maar ook voor langere periodes.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

+31 (0)24 3244175, b.willems@vclgroup.nl